Cel mai bun cuptor cu microunde

Top Cuptoare cu Microunde & Ghid de Cump─âr─âturi

Cum s─â alegi un cuptor cu microunde de calitate?

├Än r├óndurile de mai jos ├«╚Ťi vom prezenta care sunt aspectele de care trebuie s─â ╚Ťii cont atunci c├ónd vrei s─â-╚Ťi cumperi cel mai bun cuptor cu microunde. Te invit─âm s─â descoperi recomand─ârile noastre, dar ╚Öi un top al celor mai apreciate modele!

TOP Cuptoare cu Microunde Recomandate

Samsung MS23F301TAK

Capacitate 23 litri, putere 800 W, 6 trepte de putere, timer, blocare acces copii, semnal sonor, afișare ceas, interior din ceramică

Electrolux EMS20300OX

Electrolux EMS20300OX

Capacitate 18.7 litri, putere 800 W, g─âtire microunde ╚Öi grill, panou de comand─â digital, func╚Ťii: timer, iluminare, ceas

Samsung MS23F301TAS

Capacitate total─â de 23 litri, putere 800 W, 6 trepte de putere, panou de comand─â digital, iluminare, semnal sonor, mod Eco, oprire automat─â

Cuptor cu microunde incorporabil Heinner HMW-23BI-BK

800 W putere, Timer, Grill, Panou de comand─â digital, 23 litri capacitate

Whirlpool AMW 730/NB

Capacitate 31 litri, putere 1000 W, tehnologia Al 6-lea Sim╚Ť, sistem 3D, ceas, timer, 8 trepte de putere, programe prestabilite

Cuptoare cu Microunde Ieftine

Caracteristici ╚Öi Specifica╚Ťii

Capacitate

Cele mai multe cuptoare cu microunde ofer─â o capacitate de 16-20 litri. Exist─â ├«ns─â pe pia╚Ť─â ╚Öi modele mai spa╚Ťioase, ce propun un volum de 21-30 litri sau chiar de 31-50 litri.

Modalit─â╚Ťi de g─âtire

Evident, aceste electrocasnice folosesc la baz─â razele microunde pentru ├«nc─âlzirea/g─âtire alimentelor. Exist─â ├«ns─â ╚Öi cuptoare cu microunde ce ofer─â urm─âtoarele func╚Ťii de g─âtire: convec╚Ťie, cu abur, grill.

Panoul de comand─â

Majoritatea cuptoarelor cu microunde folosesc un panou de comand─â digital. Vei g─âsi de asemenea ╚Öi produse mai simpliste, ce ofer─â o setare mecanic─â. Cele mai performante cuptoare cu microunde de╚Ťin un panou de comand─â dotat cu touch screen.

Puterea

Vei găsi cuptoare cu microunde ce oferă o putere între 600 W și 1500 W. Recomandarea noastră este să alegi un model ce are o putere de circa 1000W, pentru ca tu să ai posibilitatea să setezi gradul dorit.

Func╚Ťiile

Un cuptor cu microunde modern poate fi dotat cu o mul╚Ťime de func╚Ťii. Cele mai cunoscute dintre acestea par ├«ns─â a fi: siguran╚Ť─â pentru copii, func╚Ťia de autocur─â╚Ťare, programe speciale pentru g─âtit, program de ├«nc─âlzire rapid─â, program pentru dezghe╚Ťare, display LED, semnalizare sonor─â ╚Öi nu numai.

Garan╚Ťia

Un cuptor cu microunde vine de obicei cu o gran╚Ťie de la produc─âtor de 2 ani. Totu╚Öi, sfatul nostru este s─â optezi, dac─â este posibil, ╚Öi pentru o garan╚Ťie extins─â (1 an sau 2 ani). Astfel, te vei asigura c─â nu vei ├«nt├ómpina probleme ce nu pot fi rezolvate un timp mai ├«ndelungat.

Tipul - Modele Explicate

Standard

Cuptoarele cu microunde standard sunt modelele pe care le cunoa╚Ötem cu to╚Ťii. Acestea au un pre╚Ť de achizi╚Ťie relativ mic ╚Öi pot fi amplasate dup─â preferin╚Ťe.

Cuptor cu microunde incorporabil

Incorporabil

Dac─â buc─ât─âria ta este una modern─â, ├«n care toate electrocasnicele sunt incorporate ├«n mobilier, atunci ar fi p─âcat s─â nu optezi ╚Öi pentru un cuptor cu microunde incorporabil, chiar dac─â pre╚Ťul de achizi╚Ťie este ceva mai mare.

Cu Grill

Cei care doresc s─â se bucure de g─âtitul ├«n tip Grill, ar trebui s─â aleag─â un cuptor cu microunde ce de╚Ťine aceast─â func╚Ťie!

Cu Aburi

Nu sunt multe astfel de modele pe pia╚Ťa din Rom├ónia. Totu╚Öi, un cuptor cu microunde cu g─âtire cu abur este ideal pentru cei ce vor s─â g─âteasc─â mai s─ân─âtos!

Sfaturi de Achizi╚Ťie

  • Alege un cuptor cu microunde ce ofer─â o capacitate bun─â. Ideal ar fi ca o pizza congelat─â de m─ârime medie s─â poat─â fi introdus─â;
  • Nu omite func╚Ťiile ╚Öi programele de g─âtit. Acestea sunt extrem de importante ╚Öi te vor ajuta;
  • Nu uita s─â cumperi un cuptor cu microunde cu o putere c├ót mai generoas─â ╚Öi mai ales care ├«╚Ťi permite s─â o setezi dup─â preferin╚Ťe.

Branduri Populare

Whirlpool

Recomand─âm cu ├«ncredere cuptoarele cu microunde marca Whirlpool. Vei g─âsi multe modele pe pia╚Ť─â, ele av├ónd o calitate superioar─â!

Samsung

Samsung este și el un brand recunoscut pentru producerea unor cuptoare cu microunde de calitate. Apasă butonul și vezi toate modelele disponibile!

Gorenje

Gorenje este un brand foarte popular la nivel mondial pentru produc╚Ťia de electrocasnice ╚Öi nu numai. Acesta ├«╚Öi are originea ├«n Slovenia ╚Öi este de╚Ťinut de compania Hisense.

Întrebări Frecvente

Cuptoarele cu microunde sunt ideale pentru g─âtitul alimentelor congelate, pentru ├«nc─âlzire, dezghe╚Ťare ╚Öi pentru re╚Ťetele simple. Nu te sf─âtuim le folose╚Öti pentru a g─âti alimente ╚Öi re╚Ťete mai complexe.

REDUCERI MICROUNDE >