Cel mai bun aragaz

Top Aragazuri & Ghid de Cump─âr─âturi

Top Aragazuri

Cum alegi aragazuzl pentru buc─ât─âria ta

A venit momentul s─â ├«╚Ťi cumperi un nou aragaz, dar nu ╚Ötii ce model s─â alegi? Te invit─âm s─â descoperi sfaturile noastre! ├Ä╚Ťi prezent─âm caracteristicile cele mai importante ale acestui electrocasnic, dar ╚Öi un top al celor mai bune aragazuri.

TOP Aragazuri Recomandate

Hansa FCMW582109

4 arz─âtoare pe gaz, cuptor electric, aprindere electric─â, func╚Ťii: grill, dezghe╚Ťare, ├«nc─âlzire sus-jos, iluminare interioar─â, sertar pentru vase, supap─â de siguran╚Ť─â

Beko FSE62110DX

4 arz─âtoare pe gaz, cuptor electric, timer, iluminare cuptor, grill, convec╚Ťie, pre├«nc─âlzire, ├«nc─âlzire de jos, g─âtire asistat─â cu ventila╚Ťie, aprindere electric─â

Aragaz Arctic AGM5500F

Arctic AGM5500F

Aragaz standard pe gaz, 4 arz─âtoare, oprire automat─â gaz, tav─â ╚Öi gr─âtar, arz─âtoare cu eficien╚Ť─â ridicat─â

Beko FSM62320TXD

Beko FSM62320TXD

4 arz─âtoare pe gaz, cuptor electric cu volum de 72 litri, aprindere electric─â, func╚Ťia grill, g─âtire cu abur, iluminare cuptor

Electrolux EKC52550OX

4 arz─âtoare vitroceramice, cuptor electric, ventilator integrat, func╚Ťia grill, ├«nc─âlzire: jos, sus sau sus-jos, iluminare cuptor, timer, sertar interior pentru vase

Aragazuri Ieftine

Caracteristici ╚Öi Specifica╚Ťii

Num─ârul de arz─âtoare

Dup─â cum bine ╚Ötii, majoritatea aragazurilor vin dotate cu 4 arz─âtoare. Exist─â ├«ns─â pe pia╚Ť─â ╚Öi modele cu doar trei, cu 5 arz─âtoare sau chiar mai multe. ├Än plus, ╚Ťine cont ╚Öi de tipul acestora. Exist─â aragazuri dotate cu un arz─âtor de tip Wok, de exemplu.

Tipul plitei

Un aragaz poate fi dotat cu trei tipuri de plite: standard, induc╚Ťie sau vitroceramic─â. Cele mai comune modele vin cu o plit─â din prima categorie amintit─â, adic─â cea cunoscut─â de noi to╚Ťi.

Alimentare plit─â

Majoritatea plitelor din dotarea aragazurilor func╚Ťioneaz─â cu gaz. Totu╚Öi, exist─â ╚Öi aragazuri care folosesc o plit─â electric─â sau o plit─â mixt─â (arz─âtoare pe gaz + arz─âtoare electrice).

Alimentare cuptor

Aceea╚Öi situa╚Ťie o reg─âsim ╚Öi ├«n cazul cuptorului. Un aragaz poate fi dotat cu un cuptor pe gaz sau cu un cuptor electric (cele din urm─â fiind din ce ├«n ce mai populare).

Aprinderea Electric─â

Recomand─âm s─â cumperi un aragaz dotat cu func╚Ťia de aprindere electric─â. Aceasta poate fi folosit─â fie pentru arz─âtoare, fie pentru cuptor, fie pentru ambele.

Panoul de comand─â

Chiar dac─â cele mai multe aragazuri de╚Ťin un panou de comand─â obi╚Önuit, adic─â mecanic, exist─â pe pia╚Ť─â ╚Öi modele dotate cu unul electric, acolo unde ve╚Ťi g─âsi chiar ╚Öi un mic display.

Dimensiunea

Nu uita s─â m─âsori corect aragazul ╚Öi spa╚Ťiul ├«n care ├«l vei amplasa. Cele mai multe dintre acestea vin cu o l─â╚Ťime situat─â ├«ntre 50 ╚Öi 70 cm. Exist─â ├«ns─â ╚Öi aragazuri mult mai late, care pot dep─â╚Öi 100 de centimetri.

Func╚Ťiile

Aragazul este un electrocasnic destul de simplist, f─âr─â multe tehnologii la baz─â. Totu╚Öi, sunt c├óteva func╚Ťii pe care noi le consider─âm esen╚Ťiale. Iat─â o parte dintre ele: iluminare cuptor, timer, rotisor, sistem de ventila╚Ťie.

Tipul - Exemple

Standard - pe gaz

Evident, aragazul standard este cel mai comun ├«n vie╚Ťile noastre. Aceste modele au un cost de achizi╚Ťie redus ╚Öi sunt eficiente. Ele sunt dotate cu plit─â ╚Öi cuptor alimentate pe gaz ╚Öi pot fi folosite ├«mpreun─â cu o butelie.

Mixt

Produsele din categoria de aragazuri mixte, folosesc o plit─â standard pe gaz. ├Än schimb, cuptorul este unul electric! Sunt ideale pentru cei ce doresc s─â beneficieze de avantajele g─âtirii prin induc╚Ťie.

Aragaz Electric

Electric

Aragazul electric┬áfolose╚Öte curentul electric at├ót pentru alimentarea plitei, c├ót ╚Öi pentru alimentarea cuptorului. Modelele sunt c─âutate ├«n special de c─âtre cei care nu au acces la re╚Ťeaua public─â de gaze.

Sfaturi de Achizi╚Ťie

  • Alege un aragaz dup─â dimensiunea sa, dar ╚Ťine cont de spa╚Ťiul disponibil ├«n buc─ât─ârie. Modelele mai late permit g─âtirea cu ajutorul a mai multor vase de dimensiuni mari;
  • Dac─â locuie╚Öti ├«ntr-o zon─â unde nu exist─â acces la re╚Ťeaua public─â de gaze, po╚Ťi opta pentru un┬áaragaz electric sau pentru a folosi o butelie la┬áaragazul pe gaz;
  • ├Ä╚Ťi recomand─âm ca noul t─âu aragaz s─â vin─â dotat cu cel pu╚Ťin c├óteva func╚Ťii utile: oprire automat─â a gazelor, aprindere electric─â, iluminare cuptor.

Branduri Cunoscute

Zanussi

Zanussi este un brand recunoscut pentru produc╚Ťia de aragazuri de calitate. Acesta ├«╚Öi are originea ├«n Italia, fiind de╚Ťinut de organiza╚Ťia Electrolux.

Electrolux

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti un aragaz de calitate po╚Ťi opta pentru modelele din gama Electrolux. Descoper─â-le acces├ónd simplu butonul al─âturat!

Hansa

Pe pia╚Ť─â ve╚Ťi g─âsi o mul╚Ťime de aragazuri marca Hansa, firm─â recunoscut─â pentru produc╚Ťia de electrocasnice de o calitate peste medie, ce au un pre╚Ť avantajos.

Beko

Nu în ultimul rând, recomandăm cu multă încredere aragazuri fabricate de Beko. Producătorul din Turcia oferă multe modele, acestea fiind foarte apreciate de către cumpărători.

Întrebări Frecvente

Totul ╚Ťine de nevoia ta, dar ╚Öi de spa╚Ťiul disponibil ├«n buc─ât─ârie. Cele mai multe aragazuri de╚Ťin 4 arz─âtoare. Este important ca ele s─â de╚Ťin─â o distan╚Ť─â generoas─â ├«ntre acestea, asta pentru ca tu s─â po╚Ťi g─âti simultan folosind mai multe recipiente de diferite dimensiuni.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI ARAGAZURI >