Cel mai bun Smartwatch

Top Ceasuri Inteligente & Ghid de Cumpărături

Top Smartwatch

Cum să alegi cel mai bun smartwatch

Precum o brățară fitness, un smartwatch este un gadget de tip wearable care, pe lângă clasicul rol de ceas, poate fi cu mult mai folositor! Acesta îți măsoară activitatea fizică și mai multe aspecte legate de organism. Poate fi utilizat atât pentru activități sportive, cât și purtat, în același timp, drept un accesoriu fashion. Pentru a-l alege pe cel mai bun, trebuie să ai în vedere o serie de caracteristici, despre care vom vorbi în rândurile de mai jos!

TOP Smartwatch-uri Recomandate

Huawei Watch GT 2

Măsurare: pași, distanță, calitate somn, ritm cardiac, exerciții fizice, calorii, presiune, volumul de oxigen din sânge. Funcții: notificări, fibrații, rezitent la apă, stress test, reminder.
Este cel mai apreciat smartwatch marca Huawei.

Garmin Vivomove 3

Garmin Vivomove 3

Compatibil iOS și Android, display OLED, măsurare pași, distanță, etaje, nivel stres, calorii, somn, funcții: GPS, muzică, cronometru, vreme, rezistent la apă

Samsung Galaxy Watch

Senzori: barometru, gyro, accelerometru, de lumină, HRM. Este rezistent la apă și are o capacitate de 4 GB. Acesta poate măsura: pașii, distanța, somnul etc.

Samsung Galaxy Watch3

Varianta îmbunătățită al lui Galaxy Watch. Modelul este rezistent la apă, la praf, oferă o autonomie de peste 50 ore și are o capacitate de stocare de 8 GB!

Apple Watch 6

Carcasă de 44 mm, compatibil cu iOS, 32 GB capacitate de stocare, autonomie 18 ore, monitorizare pași, ritm cardiac, SPO2, zgomot, Funcții: GPS, rezistență la apă, compas, microfon, speaker

Garmin Fenix 6X Pro

Garmin Fenix 6X Pro

Busolă digitală, rezistent la apă (10 atm), altimetru, pedometru, GPS, accelerometru, termometru, giroscop, galileo, pulsometru. Multiple funcții. Poate măsura orice tip de activitate fizică!

Honor Watch Magic 2

Honor Watch Magic 2

O variantă pentru GT-ul de la Huawei! Honor este deținut de renumitul brand chinezesc. Modelul este unul extrem de apreciat, deoarece este ieftin și oferă aceleași funcții ca fratele său mai cunoscut!

Ceasuri Smart Ieftine

Caracteristici și Specificații

Stilul

Un smartwatch poate face parte din mai multe categorii atunci când discutăm despre stilul său. Mai precis, ai posibilitatea să optezi pentru unul casual, unul elegant sau unul sport. Recomandarea noastră este să te orientezi către unul casual, deoarece acesta va putea fi purtat în orice situație!

Display-ul

Evident, majoritatea modelelor vor fi dotate cu un display digital. Totuși, anumite modele pot veni cu un ecran analogic. Cele din urmă sunt dispozitive ceva mai simple, care îți vor oferi totuși notificări și anumite informații.

Tipul ecranului

Cele mai multe ceasuri inteligente vin cu un ecran rotund, fiind urmate de cele dreptunghiulare. De altfel, pe piață vei găsi modele dotate cu un display oval sau chiar pătrat.

Diagonala Display-ului

Ceasurile Smart sunt de trei tipuri când vine vorba despre dimensiunea ecranului: sub 1.5 inch în diagonală, între 1.5 și 2 inch sau peste 2 inch. Alege un dispozitiv potrivit pentru grosimea încheieturii tale. El nu trebuie să fie nici prea mic, dar nici să depășească grosimea acesteia.

Sistemul de Operare Compatibil

Android, iOS sau Windows! Acestea sunt sistemele deoperare cu care vor fi compatibile cele mai multe dintre ceasuri. Asigură-te că noul tău gadget va fi potrivit pentru telefonul tău mobil.

Materialul Curelei

Cureaua unui ceas este o caracteristică foarte importantă. În primul rând, asigură-te că vei găsi modele de schimb înainte de a cumpăra produsul. Apoi, alege materialul dorit: caucicu, textilă, piele oțel, plastic sau silicon. Cele din silicon sunt favoritele producătorilor, deoarece sunt rezistente în timp și ușor de înlocuit.

Bateria

Mai exact, ai în vedere autonomia bateriei! Din fericire majoritatea ceasurilor inteligente au fost dotate cu o baterie ce oferă o durată de viață generoasă. Sfatul nostru este să optezi pentru unul care poate funcționa minimum 7 zile fără a fi încărcat!

Funcțiile

Smartwatch-urile sunt dispozitive mai sofisticate decât brățările fitness, iar asta înseamnă că ele vor veni și cu mai multe funcții. Noi îți recomandăm ca noul tău ceas să dețină: funcții de măsurare a pulsului, activității, exercițiilor, să fie rezistent la apă, să ofere notificări, meteo, alarmă, memento, informații despre altitudine, presiune atmosferică și nu numai!

De ce să ții cont!

  • Alege un smartwatch dotat cu o baterie de calitate. Aceasta ar trebui să ofere o autonomie cât mai bună, de peste 7 zile;
  • Ține cont de stilul ceasului, diagonala ecranului, forma lui, dar și de materialul din care brățara este confecționată;
  • Nu uita să te asiguri că noul tău smartwatch va fi compatibil cu sistemul de operare al telefonului. Pentru a evita eventuale neplăceri, mai bine cumperi unul universal;
  • Nu în ultimul rând, vezi ca ceasul să dețină senzorii necesari care să îți poată măsură aspectele pe care le dorești, dar să fie dotat și cu funcțiile preferate.

Branduri Populare de Ceasuri Smart

Smartwatch-uri Huawei

Dacă îți dorești un smartwatch de calitate, ce poate fi cumpărat la un preț excelent, atunci trebuie să optezi pentru un model Huawei! 

Smartwatch-uri Apple

Ceasurile inteligente de la Apple sunt printre cele mai apreciate de pe piață. Sunt ideale pentru fanii iPhone, deoarece acestea sunt compatibile doar cu sistemul de operare iOS.

Smartwatch-uri Samsung

Probabil că smartwatch-urile marca Samsung sunt cele mai comune și cele mai apreciate din piață atunci când vorbim de branduri populare. Produsele sunt de o calitate cu mult peste medie!

Smartwatch-uri Garmin

Brandul american este recunoscut pentru producția de ceasuri inteligente de calitate. Prețul lor este unul ridicat, însă corect raportat la performanțele produselor!

Smartwatch-uri Fitbit

Fitbit este specializat în producția de wearable dedicate sportivilor și măsurării activităților fizice. Așadar, un smartwatch fabricat de acest brand va fi o alegere foarte bună!

Întrebări Frecvente

Înainte de a introduce smartwatch-ul în apă, citește cu atenție indicațiile producătorului. În primul rând, el trebuie să fie rezistent la apă! De altfel, va trebui să citești până la ce adâncime îl vei putea folosi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI SMARTWATCH >