Cea mai bună Brățară Fitness

Top Brățări Fitness & Ghid de Cumpărături

Top Bratari Fitness

Cum să alegi o brățară fitness bună?

Brățările fitness sunt dispozitive Smart din ce în ce mai căutate în rândul utilizatorilor! Acestea te ajută să-ți măsori caloriile consumate, să îți numeri pașii pe care i-ai făcut într-o zi, îți indică pulsul și nu numai! Ele sunt ideale în special pentru persoanele active, care practică un sport, dar pot fi utile și pentru cele obișnuite! Mai jos vei găsi un top al unora dintre cele mai bune brățări fitness de pe piață, dar și un ghid complet de achiziție!

REDUCERILE ZILEI LA BRĂȚĂRI FITNESS

TOP Brățări Fitness Recomandate

Xiaomi Mi Smart Band 6

Măsurare pași, distanță, ritm cardiac, respirație, calorii, somn, compatibilă cu Android și iOS, display AMOLED, autonomie de până la 14 zile.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4

Monitorizează: pașii, distanța parcursă, calitatea somnului, pulsul, caloriile. Deține funcții precum: GPS, rezistență la apă, sincronizare wireless, Memento și nu numai. Durata de viață a bateriei este de 7 zile.

Huawei Band 4 Sport Band

Una dintre cele mai apreciate brățări fitness! Ea poate monitoriza: numărul de pași, calitatea somnului, distanța, ritmul cardiac, viteza, caloriile, nivelul de oxigen și nu numai! Este rezistentă la apă și are o autonomie de 6 zile.

Garmin Vivosport

Garmin Vivosport

Numărul pașilor, înot, alergare, ciclism. Compatibilă cu Android, iOS sau Windows și autonomie de 7 zile! Modelul deține și funcții precum: monitorizarea nivelului de stres sau al volumului de oxigen inhalat.

Fitbit Inspire 2

Fitbit Inspire 2

Autonomie până la 10 zile, rezistentă la apă, compatibilă Android și iOS, măsurare pași, distanță, calitatea somnului, ritm cardiac, calorii

Brățări Fitness Ieftine

Caracteristici și Specificații

Sistemul de Operare Compatibil

O brățară fitness se va conecta la telefonul tău mobil sau la tabletă pentru a-ți putea oferi cele mai bune informații și pentru a putea fi setată corespunzător. Așadar, este important să cumperi un model care va fi compatibil cu dispozitivul la care îl vei conecta, iar aici ne referim la sistemul de operare. O brățară fitness se poate conecta la un dispozitiv cu: Android, iOS, Windows sau poate fi compatibilă cu toate acestea!

Conectivitatea

Toate dispozitivele de acest gen funcționează prin Bluetooth, deci nu ar trebui să ai probleme în acest sens. Totuși, există câteva modele care se pot conecta și prin Wireless, ele fiind însă destul de rare.

Autonomia Bateriei

Durata de viață a bateriei (autonomia) este un alt criteriu foarte important atunci când discutăm de o brățară fitness. Ideal este ca ea să se descarce cât mai greu, asta pentru ca tu să nu fii nevoit să o încarci des. Majoritatea dintre mdoele pot funcționa fără oprire între 4 și 8 zile, dar există produse care au o autonomie de 9-12 zile, dar chiar și de peste 12 zile!

Senzorii

Poate cel mai important aspect este dat de senzorii pe care o brățară fitness îi deține, deoarece ei îți vor dezvălui informații importante despre corpul tău, dar nu numai! Iată care sunt printre cei mai comuni: Ritm Cardiac, Pedometru, Accelerometru, Monitorizare Somn, Giroscop, Altimetru, GPS, Termometru.

Funcțiile

O brățară fitness îți poate oferi și o serie de funcții, destul de utile. Iată-le pe cele pe care noi le recomandăm: notificări, alarmă, Find my Phone, control muzică, control apeluri, meteo și bineînțeles rezistența la apă.

Accesoriile

Când vorbim despre accesoriile unei brățări fitness ne referim la curelele acesteia. Există riscul ca acestea să se deterioreze în timp. Astfel, îți recomandăm să cumperi un dispozitiv pentru care știi sigur că vei găsi accesorii la nevoie!

Sfaturi de Achiziție

  • Cumpără o brățară fitness dotată cu cât mai mulți senzori, care să-ți poată oferi utile despre activitatea ta zilnică: puls, calorii arse, pași efectuați;
  • Îți recomandăm să alegi doar dispozitive care au o autonomie de peste 7/8 zile. Astfel, nu vei fi nevoit să porți grija încărcării sale;
  • Alege o brățară inteligentă rezistentă la apă. O vei putea purta continuu și, mai ales, cu siguranță va fi dotată cu funcția de monitorizare a înotului;
  • Nu uita să ții cont și de dimensiunea sa! Chiar dacă în general este una standard, ar fi bine să cumperi un produs care va arăta bine pe încheietura mâinii tale.

Branduri Populare

Brățări Fitness Huawei

Renumitul brand din China, Huawei, produce brățări fitness de o calitate superioară. Modelele lor sunt foarte apreciate de către utilizatori!

Brățări Fitness Xiaomi

Încă un brand apreciat pentru producția de brățări fitness, tot din China! Xiaomi ne oferă o gamă interesantă de accesorii Smart ce pot fi cumpărate la un raport calitate/preț foarte convenabil!

Brățări Fitness Fitbit

Fitbit este un producător american de gadgeturi dedicate fitnessului! Așadar, când vine vorba de brățări inteligente, brandul în cauză este unul pe care cu siguranță trebuie să-l luați în considerare!

Brățări Fitness Garmin

Tot un brand american! Garmin este cunoscut pentru producția de accesorii Smart de cea mai bună calitate, fiind foarte apreciat de către consumatori!

Întrebări Frecvente

Bineînțeles că trebuie să luăm în seamă și modelul cumpărat, însă în general, brățările fitness sunt capabile să ofere informații destul de exacte cu privire la puls și numărul de calorii consumate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI BRĂȚĂRI FITNESS >