Cel mai bun aparat de Ras și Tuns

Top Aparate de Ras & Ghid de Cumpărături

Top aparate de ras si tuns

Cum să alegi un aparat de tuns sau de bărbierit

Tot mai multe persoane aleg în zilele noastre să se tundă în propria locuință. De altfel, deja cei mai mulți dintre noi folosesc aparate de ras electrice. Așadar, te invităm să descoperi din acest articol care este cel mai bun aparat de ras și tuns, dar mai ales cum îl poți alege ținând cont de caracteristicile esențiale.

REDUCERILE ZILEI LA APARATE DE RAS ȘI TUNS

TOP Aparate de Ras și Tuns Recomandate

Philips S5130/06

Aparat de ras cu lame rotative în 5 direcții, autonomie 50 minute, LED, 3 dispozitive tăiere, lavabil, capac de protecție, capete incluse

Braun 3010s Proskin

5 accesorii incluse, autonomie 30-50 minute, lame oscilante, pentru păr umed/uscat, dedicat pentru ras și aranjare barbă

Philips QP2620/20

Aparat de tuns și ras hibrid, conceput pentru față și corp: tunde, conturează și rade. Pentru orice lungime de păr, 1 lamă față, 1 lamă corp, 3 piepteni aspect neras, 1 pentru corp, autonomie 45 minute

Philips HC3535/15

13 trepte de putere, alimentare la rețea sau acumulator cu autonomie de 75 minute, tehnologie trim-n-flow, autoascuțire, pieptene de la 0.5 la 23 mm, 13 trepte

Trimmer Panasonic ER-GN300-K503

Autonomie de 40 minute, lame din oțel inoxidabil, ideal pentru părul din nas sau urechi

Panasonic ES-CV51-S803

Panasonic ES-CV51-S803

Aparat de ras cu 5 lame, lame oscilante, bărbierit uscat și umed, 5 trepte de viteză, autonomie 45 de minute

Aparate de Ras și Tuns Ieftine

Caracteristici și Specificații

Tipul de Aparat

Există mai multe tipuri de aparate ce te vor ajuta să îndepărtezi părul nedorit. Mai exact, ai de ales dintre: Aparat de ras, Trimmer, Aparat de tuns, Aparat de tuns corporal.

Zona Corporală

Aparatele de acest gen pot fi folosite pentru diverse zone ale corpului. Este esențial ca tu să alegi un aparat de ras/tuns în funcție de acest aspect. Ele pot fi folosite pentru: barbă, păr, mustață, corp, urechi sau nas.

Material Lame

Cele mai multe dintre aparatele de ras și tuns sunt dotate cu lame fabricate din Oțel, Inox sau Titan. De altfel, există modele ce dețin lame din ceramică, carbon, lame metalice și nu numai.

Numărul de Lame

Când vorbim despre aparatele de ras, în special cele clasice, este important să ai în vedere și numărul de lame. Un aparat de ras poate veni cu o lamă, 2, 3, 4, 5 sau chiar mai multe.

Numărul de Capete

Ar fi bine ca noul tău aparat de tuns/ras să dețină cât mai multe capete, astfel ca tu să tunzi părul în funcție de mărimea dorită. Cele mai comune dintre aparate dețin cel puțin 4/5 capete.

Funcții

Aparatele de tuns și ras nu vin dotate cu multe funcții de regulă. Totuși, există câteva care te pot ajuta. Iată lista celor mai cunoscute: rezistență la apă, autoascuțire, indicator LED, posibilitatea de a fi spălat.

Alimentarea

Multe dintre aparatele de tuns sau ras folosesc tipul de alimentare clasică, adică la rețea. Totuși, există un număr ridicat de aparate ce folosec baterii sau acumulatori. Dacă vrei un model portabil, atunci ar trebui să alegi unul ce poate fi încărcat la nevoie.

Tipul de Aparat - Modele și Informații

Aparate de Ras

Aparatele de ras sunt cele destinate pentru tunsul, aranjarea sau raderea părului facial, adică a bărbii. Modelele sunt diverse și te invităm să descoperi întreaga gamă cu un click pe butonul alăturat.

Aparate de Tuns

Așa cum numele o spune, aparatele de tuns sunt dedicate în special pentru părul din cap. Alege un aparat de tuns cu cât mai multe trepte de mărimi, pentru a da forma dorită părului tău.

Aparate de Tuns Corporal

Dacă îți dorești un model dedicat părului din diverse zone ale corpului, atunci ar trebui să optezi pentru un aparat de tuns corporal.

Trimmer

Trimmer

Trimmerele sunt aparate de tuns specifice. Ele sunt dedicate în special zonelor de mici dimensiuni în care crește părul. Mai exact, ne referim la: părul din nas, părul din urechi, sprâncene, perciuni ș.a.

Sfaturi de Achiziție

  • Alege de la bun început tipul de aparat de care ai nevoie: de ras, de tuns, trimmer facial, corporal;
  • Recomandat este să cumperi câte un aparat pentru fiecare zonă a corpului, ci nu să-l folosești pe același;
  • Te sfătuim să alegi un produs dotat cu lame ce au funcția de autoascuțire;
  • Cumpără un aparat de ras/tuns care poate fi folosit atât pe acumulatori, cât și conectat la rețeaua de curent;
  • Este de preferat ca noul tău aparat să fie lavabil și rezistent la apă.

Branduri Populare de Aparate de Tuns și Ras

Philips

Cei de la Philips produc aparate de tuns și ras de o foarte bună calitate! Brandul este recunoscut și pentru aparatele hibrid, ce îmbină tehnologia clasică și cea electrică.

Braun

Și cei de la Braun sunt recunoscuți pentru gama largă de aparate de îngrijire personală, aici fiind incluse și aparatele de ras și tuns!

Panasonic

Dacă îți dorești un aparat de ras/tuns de calitate, atunci poți opta fără probleme și pentru modelele Panasonic. Vezi lista completă cu un click pe butonul alăturat.

Întrebări Frecvente

⭐Trebuie înlocuite lamele aparatului de ras?

Dacă vorbim despre aparatele de ras clasice, atunci da, ele trebuie înlocuite periodic. Totuși, majoritatea aparatelor de ras electrice vin cu funcția de autoascuțire a lamelor.

⭐Pot folosi un aparat de tuns pentru a mă rade?

Dacă aparatul de tuns a fost conceput pentru mai multe zone corporale, îl poți folosi și pentru a te rade.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

×

Cuprins