Cel mai bun aparat de Ras și Tuns

Top Aparate de Ras & Ghid de Cump─âr─âturi

Top aparate de ras si tuns

Cum s─â alegi un aparat de tuns sau de b─ârbierit

Tot mai multe persoane aleg ├«n zilele noastre s─â se tund─â ├«n propria locuin╚Ť─â. De altfel, deja cei mai mul╚Ťi dintre noi folosesc aparate de ras electrice. A╚Öadar, te invit─âm s─â descoperi din acest articol care este┬ácel mai bun aparat de ras ╚Öi tuns, dar mai ales cum ├«l po╚Ťi alege ╚Ťin├ónd cont de caracteristicile esen╚Ťiale.

REDUCERILE ZILEI LA APARATE DE RAS ╚śI TUNS

TOP Aparate de Ras și Tuns Recomandate

Philips S3233/52

Philips S3233/52

Aparat de ras cu lame rotative, pentru b─ârbierit umed sau uscat, autonomie de 60 minute, indicator baterie, capete 5D, ergonomic

Braun Series 7 70-S7200cc

Tehnologie 360 Flex, AutoSense, bărbierit umed și uscat, autonomie 50 minute, lavabil, 4 elemente de tăiere

Philips HC3535/15

13 trepte de putere, alimentare la re╚Ťea sau acumulator cu autonomie de 75 minute, tehnologie trim-n-flow, autoascu╚Ťire, pieptene de la 0.5 la 23 mm, 13 trepte

Philips QP2620/20

Aparat de tuns ╚Öi ras hibrid, conceput pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp: tunde, contureaz─â ╚Öi rade. Pentru orice lungime de p─âr, 1 lam─â fa╚Ť─â, 1 lam─â corp, 3 piepteni aspect neras, 1 pentru corp, autonomie 45 minute

Trimmer Panasonic ER-GN300-K503

Autonomie de 40 minute, lame din o╚Ťel inoxidabil, ideal pentru p─ârul din nas sau urechi

Panasonic ES-CV51-S803

Panasonic ES-CV51-S803

Aparat de ras cu 5 lame, lame oscilante, bărbierit uscat și umed, 5 trepte de viteză, autonomie 45 de minute

Aparate de Ras și Tuns Ieftine

Caracteristici ╚Öi Specifica╚Ťii

Tipul de Aparat

Există mai multe tipuri de aparate ce te vor ajuta să îndepărtezi părul nedorit. Mai exact, ai de ales dintre: Aparat de ras, Trimmer, Aparat de tuns, Aparat de tuns corporal.

Zona Corporal─â

Aparatele de acest gen pot fi folosite pentru diverse zone ale corpului. Este esen╚Ťial ca tu s─â alegi un aparat de ras/tuns ├«n func╚Ťie de acest aspect. Ele pot fi folosite pentru: barb─â, p─âr, musta╚Ť─â, corp, urechi sau nas.

Material Lame

Cele mai multe dintre aparatele de ras ╚Öi tuns sunt dotate cu lame fabricate din O╚Ťel, Inox sau Titan. De altfel, exist─â modele ce de╚Ťin lame din ceramic─â, carbon, lame metalice ╚Öi nu numai.

Num─ârul de Lame

Când vorbim despre aparatele de ras, în special cele clasice, este important să ai în vedere și numărul de lame. Un aparat de ras poate veni cu o lamă, 2, 3, 4, 5 sau chiar mai multe.

Num─ârul de Capete

Ar fi bine ca noul t─âu aparat de tuns/ras s─â de╚Ťin─â c├ót mai multe capete, astfel ca tu s─â tunzi p─ârul ├«n func╚Ťie de m─ârimea dorit─â. Cele mai comune dintre aparate de╚Ťin cel pu╚Ťin 4/5 capete.

Func╚Ťii

Aparatele de tuns ╚Öi ras nu vin dotate cu multe func╚Ťii de regul─â. Totu╚Öi, exist─â c├óteva care te pot ajuta. Iat─â lista celor mai cunoscute: rezisten╚Ť─â la ap─â, autoascu╚Ťire, indicator LED, posibilitatea de a fi sp─âlat.

Alimentarea

Multe dintre aparatele de tuns sau ras folosesc tipul de alimentare clasic─â, adic─â la re╚Ťea. Totu╚Öi, exist─â un num─âr ridicat de aparate ce folosec baterii sau acumulatori. Dac─â vrei un model portabil, atunci ar trebui s─â alegi unul ce poate fi ├«nc─ârcat la nevoie.

Tipul de Aparat - Modele ╚Öi Informa╚Ťii

Aparate de Ras

Aparatele de ras sunt cele destinate pentru tunsul, aranjarea sau raderea părului facial, adică a bărbii. Modelele sunt diverse și te invităm să descoperi întreaga gamă cu un click pe butonul alăturat.

Aparate de Tuns

Așa cum numele o spune, aparatele de tuns sunt dedicate în special pentru părul din cap. Alege un aparat de tuns cu cât mai multe trepte de mărimi, pentru a da forma dorită părului tău.

Aparate de Tuns Corporal

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti un model dedicat p─ârului din diverse zone ale corpului, atunci ar trebui s─â optezi pentru un aparat de tuns corporal.

Trimmer

Trimmer

Trimmerele sunt aparate de tuns specifice. Ele sunt dedicate în special zonelor de mici dimensiuni în care crește părul. Mai exact, ne referim la: părul din nas, părul din urechi, sprâncene, perciuni ș.a.

Sfaturi de Achizi╚Ťie

  • Alege de la bun ├«nceput tipul de aparat de care ai nevoie:┬áde ras, de tuns, trimmer facial, corporal;
  • Recomandat este s─â cumperi c├óte un aparat pentru fiecare zon─â a corpului, ci nu s─â-l folose╚Öti pe acela╚Öi;
  • Te sf─âtuim s─â alegi un produs dotat cu lame ce au func╚Ťia de autoascu╚Ťire;
  • Cump─âr─â un aparat de ras/tuns care poate fi folosit at├ót pe acumulatori, c├ót ╚Öi conectat la re╚Ťeaua de curent;
  • Este de preferat ca noul t─âu aparat s─â fie lavabil ╚Öi rezistent la ap─â.

Branduri Populare de Aparate de Tuns și Ras

Philips

Cei de la Philips produc aparate de tuns și ras de o foarte bună calitate! Brandul este recunoscut și pentru aparatele hibrid, ce îmbină tehnologia clasică și cea electrică.

Braun

╚śi cei de la Braun sunt recunoscu╚Ťi pentru gama larg─â de aparate de ├«ngrijire personal─â, aici fiind incluse ╚Öi aparatele de ras ╚Öi tuns!

Panasonic

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti un aparat de ras/tuns de calitate, atunci po╚Ťi opta f─âr─â probleme ╚Öi pentru modelele Panasonic. Vezi lista complet─â cu un click pe butonul al─âturat.

Întrebări Frecvente

Dac─â aparatul de tuns a fost conceput pentru mai multe zone corporale, ├«l po╚Ťi folosi ╚Öi pentru a te rade.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI APARATE DE TUNS ╚śI RAS >