Cea mai bună Mașină de Spălat Rufe

Top Mașini de Spălat Rufe & Ghid de Cumpărături

Top Masini de Spalat Rufe

Cum să alegi mașina de spălat rufe ideală!

Mașinile de spălat haine sunt electrocasnice necesare în orice gospodărie, însă pentru a cumpăra un produs de o calitate bună, va trebui să ții cont de o serie de factori și caracteristici. În articolul de mai jos vei găsi un top al modelelor, recomandările noastre, dar și specificațiile pe care trebuie să le ai în vedere pentru a cumpăra cea mai bună mașină de spălat rufe.

REDUCERILE ZILEI LA MAȘINI DE SPĂLAT

TOP Mașini de Spălat Rufe Recomandate

Bosch WAN28160BY

Bosch WAN28160BY

Capacitate 8 KG, 1400 RPM, Clasa energetică A+++, program rapid de 30 minute, senzor pentru rufe, semnal acustic

Electrolux EW6T5261

Electrolux EW6T5261

Capacitate de 6 kg, Clasa A+++, 1200 RPM, Display LCD, tehnologia SensiCare, program rapid de 14 minute

Samsung WW90T554DAX/S7

Capacitate 9 KG, 1400 RPM, 22 programe de spălare, program rapid de 15 minute, blocare acces copii, motor inverter, spălare cu aburi

Beko HTV8743XG

Capacitate spălare 8 kilograme, capacitate uscare de 5 kilograme, viteză centrifugare 1400, număr de 16 programe, uscător, display

LG F4WN207N4E

LG F4WN207N4E

7 kg capacitate, 1400 RPM, clasa energetică A+++, 5 trepte de temperatură, program de 30 minute, timer, blocare acces copii, funcția Add Item

Indesit BWSA 71052 W EU

Indesit BWSA 71052 W EU

Capacitate 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, model Slim, programare întârziată, blocare acces, 16 programe de spălare, program rapid de 30 minute

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WITV8712X0W

Beko WITV8712X0W

Mașină de spălat incorporabilă, capacitate 8 kg, 15 programe, Clasa A+++, display, Child lock, sistem control excex apă

Mașini de Spălat Rufe Ieftine

Caracteristici și Specificații

Dimensiunea

Atunci când achiziționăm o mașină de spălat rufe este importantă dimensiunea. Așadar, asigură-te că vei alege un produs care se va potrivi perfect în baia ta sau în locul unde îl vei amplasa. Dacă nu dispui de spațiu suficient, recomandăm o mașină de spălat haine slim.

Capacitatea

Mai precis, ne referim la capacitate de încărcare a rufelor. Cele mai comune modele au o capacitate de 7/8 kg, fiind deseori suficient de încăpătoare pentru o familie obișnuită. Totuși, poți alege mașini de spălat care au o capacitate de sub 6 kg, dar și modele care depășesc 8 kg.

Viteza de Centrifugare

Găsești pe piață mașini de spălat ce au o viteză maximă de centrifugare de la sub 1000 rotații pe minut și până la peste 1600. Cu cât mai multe, cu atât procesul de stoarcere a rufelor va fi unul mai eficient. Așadar, recomandăm o mașină de spălat rufe ce are o viteză situată între 1400/1600 rpm.

Programele de Spălare

Majoritatea mașinilor de spălat haine vin cu un număr de 15/16 programe de spălare. Găsești modele mai performante, dar și mai slab dotate. Ține cont de acest criteriu! Alege un produs care îți oferă programele de spălare de care ai nevoie.

Funcțiile

Cele mai eficiente funcții ale unei mașini de spălat rufe bune sunt legate de siguranța ta și a celor dragi. Aici amintim: blocare acces interfață, sistem detectare spumă, semnalizare finalizare program, blocare de siguranță și nu numai. În special dacă ai copii, alege o mașină de spălat ce deține cât mai multe funcții.

Eficiența Energetică

Dacă vrei să ai parte de un consum cât mai redus, atunci optează pe cât posibil pentru o mașină de spălat ce folosește o clasă superioară, mai exact: Clasa A++ sau Clasa A+++.

Panoul de Comandă

Noi te sfătuim să alegi o mașină de spălat rufe dotată cu un panou de comandă digital. Pe lângă clasicul buton rotativ de selecție a programelor, mașina ta de spălat ar trebui să dețină și un display (alături de alte butoane), pe care să poți vedea timpul rămas, programul selectat și nu numai.

Zgomotul

Nu în ultimul rând, îți recomandăm să cumperi o mașină de spălat haine cât mai silențioasă! Citește specificațiile și vezi decibelii emiși în timpul funcționării. De altfel, poți căuta ca mașina de spălat să dețină tehnologia de reducere a vibrațiilor.

Tipul - Modele & Informații

Mașină de Spălat cu încărcare frontală

Cu încărcare frontală

Sunt cele mai comune modele! Mașinile de spălat rufe cu încărcare frontală, așa cum numele lor o spune, au ușa de acces la cuvă amplasată în partea din față.

Cu încărcare verticală

Mașinile de spălat cu încărcare verticală au ușa situată în partea superioară. Există un mit cum că acestea nu sunt la fel de eficiente: este unul FALS! Modelele de acest gen sunt ideale pentru spații înguste. Au dezavantajul că nu poți depozita nimic deasupra lor.

Mașini de Spălat cu uscător

Cu uscător

Mașinile de spălat haine cu uscător incorporat sunt o alegere excelentă pentru cei ce își doresc un dispozitiv 2 în 1! Economisiți bani și spațiu cu un astfel de electrocasnic!

Mașini de spălat incorporabile

Incorporabile

Mașinile de spălat rufe incorporabile sunt ideale pentru locuințele moderne, acolo unde electrocasnicele sunt ascunse practic în mobilier.

Semi-automate

Da, încă mai există astfel de mașini de spălat rufe! Modelele semi-automate sunt ideale pentru cei cu un buget redus. Rufele trebuiesc mutate manual în cuva pentru stoarcere. În plus, ele sunt folosite și în zonele rurale, acolo unde nu există un acces continuu la apă.

Sfaturi de Achiziție

  • Alege o mașină de spălat rufe cu o capacitate corect raportată la numărul membrilor familiei tale sau în funcție de cât de des și mult speli;
  • Te sfătuim ca noua ta mașină de spălat să aibă o viteză de centrifugare generoasă, pentru a te bucura de haine corect stoarse;
  • Ține cont și de funcțiile modelului: cu cât mai multe, cu atât mai bine, în special cele de siguranță;
  • Citește specificațiile și ai grijă ca mașina de spălat aleasă să dețină programe pentru toate categoriile de haine pe care le utilizezi în mod obișnuit;
  • Nu uita de eficiența energetică! Mașinile de spălat pot consuma mult curent, în special atunci când folosesc storcătorul. Deci, ai grijă ca produsul dorită să folosească o clasă superioară.

Branduri Populare de Mașini de Spălat Rufe

Whirlpool

Poate mașinile de spălat rufe Whirlpool sunt printre cele mai cunoscute și apreciate de pe piață! Acestea se remarcă prin performanțe peste medie și prețuri corecte.

Beko

În rândul preferințelor sunt și mașinile de spălat haine Beko. Renumitul brand din Turcia produce modele de calitate, la un preț accesibil.

LG

Producătorul din Coreea de Sud este recunoscut la nivel global pentru electrocasnicele de calitate pe care le oferă, iar din gama lor nu lipsesc nici mașinile de spălat rufe!

Samsung

Samsung are în ofertă o gamă impresionantă de mașini de spălat, toate de o calitate superioară și apreciate în rândul cumpărătorilor.

Indesit

Dacă sunteți fani ai produselor italiene, atunci ați putea opta pentru cele marca Indesit. Dați click pe buton și descoperiți gama mașinilor de spălat.

Electrolux

Nu în ultimul rând, vrem să notăm și mașinile de spălat rufe Electrolux. Modelele sunt destul de multe ca număr, iar calitatea lor nu lasă de dorit.

Întrebări Frecvente

Desigur! Aceste electrocasnice te vor ajuta să economisești bani, spațiu și te vor ajuta să ai parte de rufe curate, stoarse și uscate, deci gata de depozitat sau purtat!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI MAȘINI DE SPĂLAT >