Cel mai bun fier de c─âlcat

Top Fiare de C─âlcat & Ghid de Cump─âr─âturi

Top Fiare de Calcat

Cum s─â alegi un fier de c─âlcat de calitate?

Ai nevoie de cel mai bun fier de c─âlcat? ╚Üine cont de caracteristicile produsului, specifica╚Ťii, opiniile altor consumatori ╚Öi nu numai! ╚Üi-am preg─âtit ├«n r├óndurile de mai jos un top al fiarelor de c─âlcat recomandate.

TOP Fiare de C─âlcat Recomandate

Tefal FV9844E0 Ultimate Pure

Putere excelentă de 3200 W, jet de aburi de 250 gr/minut, oprire automată, sistem anti-calcar și anti-picurare, capacitate recipient apă de 0.35 litri, talpă ceramică

Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Putere 2700 W, 8 bar presiune maxim─â, capacitate ap─â de 1.8 litri, talp─â din titanium, debit abur 165 g/min

Tefal Ultimate Pure FV9865

Tefal Ultimate Pure FV9865

Putere 3000 W, capacitate recipient ap─â de 350 ml, debit abur de 60 g/minut, sistem anti-picurare, func╚Ťie de oprire automat─â

Bosch TDA3024010

Bosch TDA3024010

Putere 2400 W, capacitate rezervor ap─â de 0.32 litri, jet abur de 150 g/minut, sistem anti-picurare, sistem auto-cur─â╚Ťare ╚Öi anti-calcar, talp─â din ceramic─â

Tefal Ixeo QT1020E0

Putere 1600 W, capacitate ap─â de 1 litru, talp─â din inox, tehnologie Turbo Steam, func╚Ťii: anti-calcar, oprire automat─â, rezervor deta╚Öabil de ap─â, indicator preg─âtire abur, mas─â de c─âlcat incorporat─â.

Philips Steam&Go GC350/40

Putere 1000 W, capacitate rezervor ap─â de 0.7 litri, portabil, jet abur de 20 grame/minut, lungime cablu de 2.5 metri

Fiare de c─âlcat Ieftine

Caracteristici ╚Öi Specifica╚Ťii

Tipul Fierului de C─âlcat

Alege din cele dou─â tipuri disponibile: vertical ╚Öi orizontal pe cel potrivit pentru tine. Cele verticale sunt mai u╚Öor de folosit ╚Öi nu ai nevoie de o mas─â de c─âlcat. ├Än schimb, cele orizontale ofer─â o precizie mai bun─â, c─âlc├ónd mai bine orice tip de hain─â/╚Ťes─âtur─â.

Puterea

Fiarele de c─âlcat pot avea o putere cuprins─â ├«ntre 150 de W ╚Öi 2500 de W, ├«ns─â majoritatea produselor existente pe pia╚Ť─â au ├«ntre 2000 ╚Öi 2500 W, fiind ╚Öi cele pe care noi le recomand─âm.

Material Talp─â

Majoritatea fiarelor de c─âlcat au talpa din material ceramic, dar exist─â ╚Öi altele ce au talpa din: inox, aluminiu, o╚Ťel, teflon sau titanium. Le recomand─âm pe cele cu talp─â din ceramic─â sau inox pentru c─â este mai calitativ─â ╚Öi ai mai multe modele din care po╚Ťi alege.

Func╚Ťiile de╚Ťinute

Asigur─â-te c─â fierul de c─âlcat pe care-l achizi╚Ťionezi de╚Ťine c├ót mai multe func╚Ťii. Acestea te pot ajuta s─â calci mai eficient ╚Öi mai rapid. Hainele tale ╚Öi celor dragi vor ar─âta perfect.

Capacitatea Rezervorului de Ap─â

Aparatele de c─âlcat care ofer─â ╚Öi func╚Ťia de c─âlcare cu aburi vin dotate evident cu un rezervor de ap─â. Ar trebui s─â iei ├«n considerare ╚Öi capacitatea acestuia.

Programe

Pentru a fi sigur c─â vei putea c─âlca orice tip de articol de ├«mbr─âc─âminte sau ╚Ťes─âtur─â, asigur─â-te c─â noul t─âu fier de c─âlcat va fi dotat cu programe dedicate pentru fiecare dintre acestea!

Tipul de Aparat de C─âlcat - Informa╚Ťii

Fiare de C─âlcat

Fiarele de c─âlcat ne ajut─â c─â c─âlc─âm hainele rapid ╚Öi au un cost relativ redus, exist├ónd numeroase modele pe pia╚Ť─â, la pre╚Ťuri pentru orice buzunar. Sunt cele mai comune aparate de c─âlcat haine.

Sta╚Ťii de C─âlcat

Dac─â-╚Ťi dore╚Öti ca hainele tale s─â fie c─âlcate perfect, opteaz─â pentru o sta╚Ťie de c─âlcat. Aburul puternic asigur─â o eficien╚Ť─â a c─âlc─ârii (el fiind emis de unitatea principal─â), iar fierul de c─âlcat este mai u╚Öor, put├ónd fi manevrat cu u╚Öurin╚Ť─â.

Aparate de C─âlcat cu Abur (verticale)

Dac─â vrei s─â calci foarte u╚Öor po╚Ťi opta pentru un aparat cu aburi. Dup─â cum ├«i spune ╚Öi numele, folose╚Öte puterea aburilor steriliz├ónd astfel hainele. O mare parte dintre modele vin ╚Öi cu un suport cu umera╚Ö.

Sfaturi de Achizi╚Ťie

  • Alege un fier de c─âlcat cu talpa din material din ceramic sau inox, fiind mai calitative dec├ót celalate disponibile pe pia╚Ť─â.

  • Opteaz─â ╚Öi pentru o mas─â de c─âlcat dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â achizi╚Ťionezi un fier de c─âlcat sau o sta╚Ťie.

  • Dac─â te-ai g├óndit s─â-╚Ťi cumperi o sta╚Ťie de c─âlcat cu aburi, alege una cu func╚Ťie de oprire automat─â.

Branduri Populare de Fiare de C─âlcat

Tefal

Aparatele de c─âlcat haine marca┬áTefal sunt unele dintre cele mai bune de pe pia╚Ť─â! Renumitul brand a produs numeroase tehnologii pentru aceste dispozitive ╚Öi recomand─âm produsele cu mare ├«ncredere!

Philips

Un alt brand recunoscut pentru produc╚Ťia de fiare de c─âlcat de calitate este Philips. Produsele oferite sunt foarte diverse ╚Öi au un pre╚Ť de achizi╚Ťie excelent.

Bosch

Nu ├«n ultimul r├ónd, recomand─âm cu mare ├«ncredere fiarele de c─âlcat marca Bosch. Aceste produse au un raport pre╚Ť/calitate avantajos cump─âr─âtorilor.

Întrebări Frecvente

Puterea ce mai bună pentru un fier de călcat trebuie să fie curpinsă între 2001 și 3000.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI FIARE DE C─éLCAT >