Cea mai bună Combină Frigorifică

Top Combine Frigorifice & Sfaturi de cumpărături

Top Combine Frigorifice

Cum alegi o combină frigorifică de calitate?

Dacă un frigider nu va fi suficient de încăpător pentru nevoile tale, atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția către o combină frigorifică. Pentru a alege cel mai bun model, ar trebui să ții cont de o serie de caracteristici. Ți le vom prezenta mai jos și, pe lângă acestea, îți recomandăm și un top al unora dintre cele mai apreciate combine frigorifice!

REDUCERILE ZILEI LA COMBINE FRIGORIFICE

TOP Combine Frigorifice Recomandate

Arctic AK54305M30W

Arctic AK54305M30W

Volum total de 291 litri, iluminare cu LED, Termostat ajustabil, Zonă Mix, Raft pentru sticle XXL, Zona Garden Fresh

Samsung RB33J3830SA/EF

Samsung RB33J3830SA/EF

Volum de 321 litri, dintre care 223 frigider și 98 congelator, dezghețare automată, dozator de apă, tehnologia No Frost, 4 rafturi frigider și 4 rafturi pe ușă, lumină LED, semnal audio pentru ușă deschisă

Bosch KGN39XI326

Volum net frigider de 279 litri, volum congelator de 87 litri, 4 rafturi frigider, 4 rafturi pe uși, Tehnologia No Frost, Clasa A++, iluminare LED 

Whirlpool W7 911I OX

Volum total de 368 litri, Total No Frost, tehnologia al 6-lea Simț, Display electronic interior, iluminare LED, 4 rafturi frigider, 3 compartimente în congelator.

Beko RCNE560E40DZXBN

Beko RCNE560E40DZXBN

Volum net total de 497 litri, Clasa A++, Tehnologia NeoFrost Dual Cooling, Dozator de Apă, sistem dezghețare automat, 3 rafturi frigider, 3 rafturi pe ușă, mod vacanță, congelare rapidă

Combine Frigorifice Ieftine

Caracteristici Importante

Volumul Total

Cele mai multe combine frigorifice vin cu un volum net total încadrat în intervalul 301 - 350 litri, fiind modelele pe care le recomandăm și noi. Ține cont de faptul că volumul total este compus din volumul compartimentului frigider + cel al congelatorului! Așadar, dacă vrei un congelator/frigider mai spațios, ar fi bine să te ghidezi după acest aspect.

Sistemul de Dezghețare

Din fericire, odată cu avansarea tehnologiei, combinele frigorifice din ziua de azi, marea lor majoritate cel puțin, sunt dotate cu un sistem de dezghețare automat. Îți recomandăm cu încredere această funcție, deoarece vei scăpa de o activitate deloc plăcută!

Deschiderea Ușilor

Sfatul nostru este să cumperi un aparat frigorific dotat cu uși reversibile, adică care pot fi montate la nevoie fie cu deschidere pe partea dreaptă, fie pe partea stângă!

Funcțiile

Cele mai comune și utile funcții ale unei combine frigorifice sunt: sistemul antibacterian, semnalizarea audio, iluminarea LED, funcția ECO, child lock sau funcțiile pentru răcire/congelare rapidă.

Numărul de Compartimente

Aici ne vom referi la compartimentarea din interiorul frigiderului. Cele mai comune combine frigorifice vin cu trei rafturi, plus cu lada specială pentru fructe/legume. Ține cont însă și de numărul de rafturi de pe ușă, dar și de compartimentarea congelatorului!

Display-ul

Dacă noul tău aparat frigorific va fi dotat cu un display, acesta poate fi de două feluri: LCD sau cu Touchscreen. Indiferent de varianta aleasă, acesta este important să-ți ofere cât mai multe informații despre modul de funcționare al combinei!

Sistemul de Răcire

Există pe piață o mulțime de sisteme dezvoltate de marii producători. Iată-le pe cele mai comune și cele mai căutate: Full No Frost, No Frost, FrostLess, Neo Frost.

Eficiența Energetică

Cu cât combina folosește o clasă mai superioară, cu atât consumul de curent electric va fi unul mai mic! Așadar, îți recomandăm să cumperi o combină frigorifică cu minim Clasa A+, dar mai ales cu Clasa A++ și A+++.

Tipul de Combină Frigorifică - Informații

Combina Frigorifica cu Dozator de Apa

Cu Dozator de Apă

În zilele toride de vară, dar nu numai, dozatorul de apă incorporat va fi cu adevărat o funcție pe care o vei aprecia! Dacă vrei să ai tot timpul apă la temperatura din frigider, ar trebui să optezi pentru un astfel de model!

Combina Frigorifica cu No Frost

Cu No Frost

Tehnologia No Frost poate fi prezentă atât în frigider, cât și în compartimentul congelator. Aceasta face ca gheața să nu se formeze în exces, astfel ca alimentele depozitate să se păstreze în condiții mai bune un timp îndelungat!

Combina Frigorifica Incorporabila

Incorporabilă

Combinele Frigorifice Incorporabile sunt perfecte pentru bucătăriile moderne, acolo electrocasnicele sunt încastrate în cadrul mobilierului!

Sfaturi de Achiziție

  • Înainte de a cumpăra combina frigorifică, măsoară bine spațiul în care o vei amplasa (inclusiv deschiderea ușii). Te interesează cel mai mult lățimea aparatului;
  • Nivelul de zgomot este și el un factor de decizie. Îți recomandăm un aparat ce are un zgomot de maxim 35-44 decibeli;
  • Asigură-te că noua ta combină frigorifică are volumul pe care ți-l dorești, dar și o compartimentare cât mai aerisită;
  • Nu uita de funcții! Alege doar modelel care îți oferă funcțiile pe care tu le crezi cel mai utile.

Branduri Populare de Combine Frigorifice

Combine Frigorifice Arctic

Renumitul brand cu origni românești nu dezamăgește nici în ceea ce privește producția de combine frigorifice: modele ieftine și bune!

Combine Frigorifice Whirlpool

La Whirlpool avem parte de o gamă largă, pentru toate buzunarele! Combinele frigorifice ale producătorului american sunt de o calitate superioară!

Combine Frigorifice Samsung

Fanii electrocasnicelor Samsung vor putea alege din aproximativ 40 de modele de combine frigorifice!

Combine Frigorifice Gorenje

Producătorul din Slovenia oferă o mulțime de modele cu un design cu adevărat unic! Veți găsi modele în toate culorile, ideale pentru casele moderne.

Combine Frigorifice Beko

După cum bine probabil știți, calitatea produselor Beko nu lasă de dorit! Turcii sunt cunoscuți pentru producția de combine frigorifice de o calitate superioară.

Combine Frigorifice Bosch

Calitatea nemțească își va spune mereu cuvântul! Aveți de ales din peste 30 de combine frigorifice Bosch, aparate de o calitate cu mult peste medie!

Întrebări Frecvente

Da! Funcția No Frost (sau Full No Frost), face ca gheața din compartimente să nu se formeze. Astfel, procesul de dezghețare va fi mai ușor, iar alimentele se vor păstra mult mai bine!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI COMBINE FRIGORIFICE >