Cel mai bun calorifer electric

Top Aparate de Încălzire pentru Acasă

Top Calorifere Electrice

TOP Calorifere Electrice Recomandate

TESY CB 3014 E01 R

TESY CB 3014 E01 R

Putere 3000 W, 14 elemenți, 3 trepte de putere, Termostat de siguranță, Termostat reglabil, protecție anti-îngheț

Heinner HOH-SD11ECOBK

2500 W, 11 elemenți, termostat ajustabil, 3 trepte de temperatură, control digital, timer, funcție ECO, protecție, sistem oprire în caz de răsturnare

Convector Electric Vigo EPK

Convector Electric Vigo EPK

Control electronic, montaj pedea sau perete, 2500 W, termostat reglabil, siguranță

Star-Light SEG-2000CB

Șemineu Electric Star-Light SEG-2000CB

31 inch, efect flacără, display LED, termostat, 2 trepte de putere, control prin telecomandă, putere 2000 W

Cum alegi un calorifer electric de calitate?

A venit sezonul rece și ai probleme cu căldura și încălzirea locuinței? Achiziționarea unui aparat de încălzire este mereu o decizie înțeleaptă! Așadar, te invităm să afli care este cel mai bun calorifer electric, dar și să descoperi sfaturile de achiziție de care ar trebui să ții cont!

REDUCERILE ZILEI LA CALORIFERE ELECTRICE

Calorifere Electrice Ieftine

Caracteristici și Specificații

Putere Maximă

Cele mai multe dintre caloriferele electrice disponibile pe piață au o putere situată între 2.1 și 2.9 kW. Totuși, găsești și modele mai puternice sau mai slabe.

Numărul de Elemenți

Precum în cazul caloriferelor clasice, cele electrice sunt și ele compuse din mai mulți elemenți. Practic aceștia dau mărimea produselor. Cele mai comune dintre modele au 11, 13, 9, sau 7 elemenți în componența lor.

Funcțiile

Chiar dacă vorbim despre un aparat simplu în general, este important ca acesta să dețină câteva funcții, în special cele de siguranță. Iată cele pe care noi le recomandăm: termostat reglabil, protecție la supraîncălzire, protecție anti-îngheț, timer, afișaj digital, protecție anti-răsturnare.

Suprafața Încălzită

În funcție de puterea aparatului de încălzit, poți deduce și dimensiunea încăperii pentru care acesta este destinat. Așadar, ar fi bine să te ghidezi și după acest aspect. Cele mai multe dintre modele sunt fabricate pentru încăperi de 15-20 metri pătrați.

Tipuri de Aparate de Încălzire

Calorifere Electrice pe Ulei

Cele mai comune aparate de încălzire alternative sunt caloriferele electrice pe ulei. Acestea au un preț redus și sunt foarte ușor de folosit!

Convectoare Electrice

Similare cu caloriferele, convectoarele electrice folosesc rezistențe pentru a se încălzi. Pe piață vei găsi sute de modele la prețuri pentru toate buzunarele!

Panouri Radiante

Dacă ții la design, atunci probabil ar trebui să cumperi un panou radiant. Aceste aparate de încălzire folosesc unde infraroșu!

Radiatoare

Clasicele radiatoare reprezintă mereu o soluție! Cei care își doresc un aparat de încălzit simplu, ieftin, atunci pot opta pentru un astfel de produs!

Șeminee Electrice

Șeminee Electrice

Șemineele electrice reprezintă cea mai scumpă alternativă, însă și cea mai aspectuoasă. Aceste aparate se potrive perfect în special în casele de la curte!

Sfaturi de Achiziție

  • Cumpără un calorifer electric ținând cont de puterea lui și de suprafața maximă pe care o poate încălzi;
  • Asigură-te că noul tău aparat de încălzire deține suficiente funcții de siguranță;
  • Citește cu atenție sfaturile producătorului cu privire la modul de utilizare, înainte de a cumpăra produsul.

Branduri Populare de Aspiratoare

Calorifere Heinner

Heinner propune o ofertă bună de calorifere electrice, pe care merită să o vizualizați!

Calorifere Star-Light

Star-Light este un brand românesc, cunoscut pentru producția de electrocasnice de o calitate destul de bună, dar mai ales ieftine!

Întrebări Frecvente

Pentru a stabili consumul unui calorifer electric, trebuie să aplici următoarea formulă: Puterea x Timpul = Consumul. Mai exact, kW x h = kWh. Spre exemplu, un calorifer cu o putere de 1.5 kw, utilizat timp de 4 ore, va genera un consum de 6 kw.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply