Cel mai bun aspirator

Top Aspiratoare & Ghid de Cumpărături

Top aspiratoare

Cum să alegi aspiratorul ideal?

Dacă îți dorești să achiziționezi cel mai bun aspirator va trebui să ții cont de o serie de aspecte foarte importante, cum ar fi: caracteristici, preț, opinii cumpărători, performanțe și nu numai. Te invităm să descoperi sfaturile noastre și să vezi topul aspiratoarelor recomandate!

TOP Aspiratoare Recomandate

ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Autonomie 35 minute, putere aspirare 100AirWats, Tehnologie Ciclonică, aspirator flexibil, funcții inteligente, indicator luminos

Aparat de ras Braun 3010s Proskin

Multifunctional Karcher WD 3

Aspirare umedă + uscată, capacitate excelentă de 17 litri, putere 1000 W, funcție de suflare a aerului, perie standard & specială, accesoriu pentru spații înguste.

Robot Xiaomi Mi Robot Vacuum

Robot de aspirare cu putere 50 W, acumulator de 5200 mAh, autonomie de 2.5 ore, conectivitate wireless, 12 senzori, stand de încărcare inclus.

PHILIPS FC6404/01

Autonomie de 40 minute, capacitate colectare de 0.6 litri, rezervor de apă detașabil, control pe mâner, aspirare umedă & Uscată, aspirator 3 în 1!

Bosch BWD421PRO

Aspirator cu spălare, putere 2100 W, filtru HEPA, perii Turbo și Parchet, reglare electronică pentru putere, filtru lavabil, derulator automat cablu, rezervor de apă detașabil, capacitate 5 litri.

Aspiratoare Ieftine

Caracteristici și Specificații

Tipul de Sac

Un aspirator poate fi dotat cu două tipuri de saci: textil sau de hârtie. Noi recomandăm să cumperi un model ce deține un sac din material textil, deoarece acesta este mai durabil, iar unele modele chiar pot fi refolosite.

Alimentarea

Majoritatea aspiratoarelor de pe piață folosesc alimentarea clasică, adică cea prin priză. Totuși, modelele cu acumulatori câștigă teren! Dacă alegi un aspirator pe baterie, ai în vedere ca aceasta să aibă o autonomie cât mai îndelungată!

Puterea

Poate cel mai important aspect la un aspirator este cel legat de puterea lui. Pentru o eficiență cât mai bună în procesul de aspirare, sfatul nostru este să alegi un aspirator care are o putere de cel puțin 1200 W.

Capacitatea

Capacitatea de colectare este și ea un criteriu important în alegerea celui mai bun aspirator. Evident, cu cât este mai generoasă, cu atât va trebui să golești/schimbi recipientul mai rar.

Suprafața

Dacă vrei un aspirator cât mai util în locuința ta, atunci ar fi bine să alegi un model care poate aspira pe cât mai multe tipuri de suprafețe, cum ar fi: lucioase, textile, parchet, umede ș.a.

Zgomotul

Ciudat sau nu, atunci când alegi un aspirator ar trebui să citești și specificațiile legate de zgomotul produs. Cu siguranță nu îți dorești un aspirator care va deranja vecinii, implicit pe tine!

Filtrele

În ziua de azi majoritatea aspiratoarelor de calitate vin cu mai multe tipuri de filtre. Asigură-te că vei cumpăra un model care folosește un filtru cât mai accesibil și ușor de găsit, dar și eficient. Filtrele ajută la reținerea prafului, fiind foarte eficiente și pentru persoanele alergice.

Consumul

Nu în ultimul rând, asigură-te că noul tău aspirator va sta bine și la capitolul eficienței energetice! Un aspirator performant consumă puțin curent, iar acest lucru se va simți atunci când vei plăti factura de utilități!

Tipul - Informații

Aspiratoare cu sac

Aspiratoare cu Sac

Încă cele mai comune modele sunt aspiratoarele cu sac! Acestea sunt ușor de întreținut și eficiente. Totuși, din când în când, trebuie să le înlocuiești sacul atunci când el va fi plin.

Aspiratoare fără Sac

Așa cum numele lor o spune, aceste aspiratoare nu folosesc saci, ci vin dotate cu un recipient de colectare din plastic. Avantajul? Recipientul poate fi golit ori de câte ori dorești și nu trebuie să-l înlocuiești vreodată!

Aspiratoare Verticale

Aspiratoarele Verticale sunt la mare căutare în zilele noastre. Motivele? Iată câteva: ușor de depozitate, ușor de manevrat, aspiră eficient în spațiile înguste și cele înalte.

Aspiratoare Robot

Vrei propul tău “robot” care să te ajute cu curățenia în casă? Atunci ai nevoie de un aspirator robot! Aceste produse sunt unele extrem de interesante și sofisticate. Au capacitatea de a aspira încăperile cu o minimă intervenție din partea utilizatorului.

Aspiratoare cu spălare

Aspiratoare cu Spălare

Dacă vrei să aspiri și să speli suprafața cu un singur dispozitiv, atunci ar trebui să îți cumper un aspirator cu spălare! Practic, ai parte atât de un aspirator, cât și de un mop!

Aspiratoare cu Filtrare

Aceste dispozitive sunt ideale în special pentru persoanele alergice. Aspiratoarele cu filtrare prin apă păstrează murdăria într-un recipient special, iar aerul expirat va fi unul extrem de curat!

Aspiratoare pentru Scame

Așa numitele aspiratoare pentru scame sunt cele pe care le folosim atunci când vrem să îndepărtăm scamele de pe haine, canapele sau orice alt tip de material textil.

Aspiratoare de mână

Aspiratoare de mână

Aspiratoarele de mână sunt utile pentru spațiile înguste. Majoritatea funcționează pe acumulatori, deci sunt cunoscute și drept aspiratoare pentru mașină, acolo unde vor putea fi folosite fără probleme.

Aspiratoare de Geamuri

Aspiratoare de Geamuri

Un aspirator de geamuri este mereu o investiție bună! Acest dispozitiv are capacitatea de a curăța perfect suprafețele din sticlă, lăsându-le fără dâre și impecabile!

Aspiratoare Centralizate

Aspiratoarele centralizate sunt dispozitive sofisticate, compuse dintr-o unitate centrală și o rețea de cabluri/furtune montată în pereți. Practic, poți avea parte de un aspirator în întreaga locuință, accesul la el făcându-se pe baza unor “prize” speciale.

Sfaturi de Achiziție

  • Ține cont de specificațiile cele mai importante, cum ar fi: Puterea aspiratorului, tipul de sac, capacitatea de colectare;
  • Ai grijă ca noul tău aspirator să vină dotat cu cât mai multe accesorii;
  • Ține cont de părerea clienților. Caută să citești cât mai multe recenzii și review-uri înainte de a cumpăra un aspirator;
  • Fă o listă cu toate caracteristicile pe care le dorești, apoi caută modelele care le îndeplins;

Branduri Populare de Aspiratoare

Bosch

Aspiratoarele Bosch sunt foarte apreciate de către utilizatori. Vorbim despre produse de o calitate superioară, specifică culturii germane.

Philips

Pe piață veți găsi zeci de modele de aspiratoare Philips. Ele se remarcă prin performanțe înalte și un preț corect de achiziție.

Karcher

Poate nu multă lume cunoaște, însă aspiratoarele marca Karcher sunt unele dintre cele mai bune din lume! Descoperiți întreaga gamă și bucurați-vă de calitatea superioară!

Samsung

Evident, din lista celor mai populare branduri de aspiratoare nu pot lipsi produsele marca Samsung. Acestea au un preț destul de bun, iar tehnologiile folosite sunt printre cele mai bune!

Întrebări Frecvente

Aspiratoarele care folosesc acumulatori (baterii reîncărcabile) sunt din ce în ce mai dese în zilele noastre. Acestea sunt destul de eficiente, însă sfatul nostru este să alegi modele care oferă o autonomie cât mai generoasă!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI ASPIRATOARE >