Cel mai bun Aparat de Aer Condiționat

Top Aere Condiționate & Sfaturi de Cumpărături

Top aere condiționate

Cum să alegi un aparat de aer condiționat bun?

Fie că a venit sezonul călduros, fie că ai nevoie de un aparat care să emane aer cald, poți opta pentru un aer condiționat bun. Totuși, pentru asta trebuie să ții cont de anumite aspecte, iar în rândurile următoare noi ți le vom prezenta!

REDUCERILE ZILEI LA APARATE DE AER CONDIȚIONAT

TOP Aparate de Aer Condiționat Recomandate

Samsung Cebu AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU

12000 BTU, Wi-Fi, Clasa A++ și A+, Auto Comfort, Auto-Curățare, funcții de răcire, ventilație, încălzire și dezumidificare, mod silențios, mod sleep, timer, control flux aer auto, display

Whirlpool SPIW 312L

12000 BTU, Clasa A++, Funcție Încălzire, tehnologia al 6-lea Simț, Filtru HD+ Active Carbon, Display, auto-curățare, dezghețare automată, super silent

Star-Light ACT-12EAWF

12000 BTU, 3D Air Flow, posibilitate control prin Wi-Fi, Funcție de încălzire, Display, Clasa energetică A++

LG Standard S12EQ

LG Standard S12EQ

12000 BTU, Clasa A++, funcție încălzire, ventilație, răcire și dezumidificare, filtru Dual, controlul energiei active, compresor Dual Inverter

Aparat portabil Whirlpool PACW9COL

Aparat portabil Whirlpool PACW9COL

Putere 9000 BTU, Clasa A, filtru Lavabil HEPA, funcție JET, autocurățare, autorestart, display, autodiagnoză, tehnologia al 6-lea Simț

Daikin Perfera Bluevolution FTXM35M-RXM35M

12000 BTU, compresor Inverter, Control Wi-Fi, tehnologia Ochi Inteligent, programator 24 ore, flux de aer 3D, Clasa A+++

Aparate de Aer Condiționat Ieftine

Caracteristici și Specificații

Suprafața Acoperită

În general, un aparat de aer condiționat poate acoperi o anumită suprafață recomandată de către producător. Cele mai multe dintre modele pot face față încăperilor ce au o suprafață de 16-25 m2, fiind urmate de cele de 31-40 m2. Ai grijă să măsori corect camera în care vei amplasa noul aer condiționat înainte de a-l cumpăra și ține cont de acest criteriu!

Capacitatea

Legată de suprafața pe care o poate acoperi este și capacitatea generală a A.C.-ului. Găsești disponibile modele de la sub 7000 BTU, dar chiar și de peste 26000 BTU. Pentru o cameră de dimensiuni obișnuite, poți opta pentru o capacitate de 12000/26000 BTU.

Eficiența Energetică

Dacă nu vrei ca aparatul să consume prea mult curent, ai face bine să cumperi unul ce deține o eficiență energetică superioară, atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Sfatul nostru este ca modelul să dețină măcar clasa A+.

Nivelul de Zgomot

Când ne referim la nivelul de zgomot o facem în ceea ce privește unitatea internă (adică cea care va fi montată în locuință). Din fericire, cele mai multe produse emit un zgomot de sub 25 dB, care în mod normal nu este unul deranjant.

Suprafața de Montare

Un A.C. poate fi montat pe podea, pe geam, pe plafon sau, cel mai des, pe perete. Alege aparatul și în funcție de acest aspect.

Kit-ul de Instalare

Multe dintre aparatele de aer condiționat nu vin cu Kit-ul de instalare inclus, însă există destule modele pe piață care oferă acest lucru. Ține cont însă că lungimea lui este una limitată, deci s-ar putea oricum să trebuiească să faci achiziții suplimentare.

Funcții

Un aparat de calitate poate fi dotat cu o mulțime de funcții. În primul rând sunt cele pentru climatizare, care sunt: Răcire, Încălzire, Ventilație și Dezumidificare. Apoi, există funcții precum: timer, power save, auto restarat, sleep mode, auto-curățare, dezghețare automată, follow me, Wi-Fi și multe altele!

Tipul - Informații Utile

Aer Condiționat Portabil

Dacă vrei să poți muta aparatul de A.C. din cameră în cameră, poți opta pentru un model portabil. Cu toate astea, ține cont că acestea vin cu un furtun de aerisire, ce trebuie scos pe geam sau printr-o gaură specială.

Aer Condiționat cu Wi-Fi

Tot mai multe persoane aleg să cumpere un aparat de A.C. dotat cu Wi-Fi. Această funcție îți permite să setezi aparatul de oriunde te-ai afla, doar cu ajutorul telefonului mobil, asta dacă el va fi conectat la o sursă de interenet.

Aer Condiționat Multi Split

Aer Condiționat Multi Split

Un astfel de aparat folosește practic o singură consolă exterioară, dar mai multe unități interne. Ele sunt ideale pentru casele cu etaj, spre exemplu, deoarece se pot monta unul sub altul.

Sfaturi de Achiziție

  • Asigură-te că vei cumpăra un aparat de aer condiționat care va face față suprafeței în care îl vei monta;
  • Îți recomandăm să cumperi un model silențios sau care vine cu funcția de sleep mode, astfel ca el să nu te deranjeze atunci când îl vei folosi în timpul nopții;
  • O altă funcție recomandată este Follow Me. Aceasta face ca aerul să fie direcționat în locul în care tu sau telecomanda se află;
  • Nu uita să alegi un dispozitiv care are o clasă energetică superioară;
  • Îți recomandăm să apelezi doar la profesioniști pentru a-ți monta noul aparat de A.C. .

Branduri Recunoscute

Daikin

Daikin este un producător japonez de aere condiționate, foarte recunoscut la nivel mondial. Produsele lor sunt de calitate, mai ales că brandul este specializat în acest domeniu.

Gree

Gree este un brand din Zhuhai, China, lider în producția de aere condiționate. Modelele lor sunt de calitate și au un preț excelent de achiziție.

Mitsubishi Electric

Un alt brand din Japonia care oferă o gamă largă de aparate de aer condiționat, de o calitate foarte bună!

Samsung

Dacă vrei să apelezi la un brand mai cunoscut publicului larg, atunci poți opta pentru aerele condiționate de la Samsung. Au un preț destul de ridicat, însă calitatea lor nu lasă de dorit.

LG

Nu în ultimul rând, recomandăm și produsele de la LG. În portofoliul lor vei găsi modele pentru toate buzunarele și de o calitate foarte bună!

Întrebări Frecvente

Îți recomandăm să cumperi un A.C. dotat și cu funcția de încălzire, asta pentru că el va putea fi folosit și în anotimpurile reci, ci nu doar vara sau primăvara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

REDUCERI AERE CONDIȚIONATE >